FCC-documenten onthullen meer informatie over Microsoft Surface Duo 2

0 reacties

De Amerikaanse Federal Communications Commission (FCC) heeft enkele documenten online gezet waarin de Microsoft Surface Duo 2 wordt besproken. Hoewel het vooral om testresultaten gaat, worden er wel enkele eigenschappen op het gebied van draadloze connectiviteit onthuld.

Zo bevestigen de gegevens dat de aankomende vouwbare smartphone niet alleen zal beschikken over 5G, maar ook over wifi 6, nfc én ultra wideband. Er is ook sprake van ‘het draadloos overdragen van energie’, al is het niet duidelijk of dit verwijst naar het opladen van het apparaat zelf. Het is namelijk goed mogelijk dat het toestel in staat zal zijn om een Surface Pen draadloos van prik te voorzien.

Eind juli zijn enkele foto’s van het toestel opgedoken, een maand later is aan het licht gekomen dat de nieuwe Microsoft-smartphone is voorzien van een Snapdragon 888-soc. Morgen om 17 uur Nederlandse tijd houdt het bedrijf een evenement, naar verwachting wordt de telefoon dan onthuld. Mogelijk komt er ook meer informatie aan bod over de Surface Go 3, Surface Pro 8, Surface Pro X en Surface Book 4.

Bronnen: Windows Central, FCC

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*