All-in-one-pc van HP krijgt ultrawide-display van 34-inch en Nvidia RTX 3080

7 reacties

HP heeft de Envy 34 geïntroduceerd, een all-in-one-pc met een ultrawide-scherm van 34-inch. In tegenstelling tot veel andere aio-desktops op de markt heeft dit model echter erg krachtige hardware onder de motorkap, zoals een Nvidia GeForce RTX 3080.

De fabrikant heeft eerder ook dergelijke aio's geïntroduceerd met losse videokaarten, maar die waren nog niet zo krachtig als dit model. Of de RTX 3080 een desktop- of een laptopmodel is is voor nu nog onbekend, in ieder geval zal hij gepaard gaan met maximaal een Intel Core i9-processor met acht cores. Verder zitten er aan de binnenkant vier ram-sloten (vermoedelijk sodimm) en twee m.2-aansluitingen. Volgens HP zijn beide aspecten te upgraden.

HP schrijft dat hij met name voor creatievelingen bedoeld is. Daarom heeft het scherm van 34-inch een resolutie van 5120 bij 2160 pixels en heeft het een kleurbereik van 98% van het dci-p3-kleurenspectrum. Het wordt bovendien in de fabriek gekalibreerd en moet dus een hoge kleurechtheid bieden. De webcam heeft een magnetisch voetje en is daardoor aan elke kant van het scherm te bevestigen. De sensor heeft een formaat van 16 megapixel en pixels van elk 2 micron. Ook heeft de voet een ingebouwde Qi-lader met een laadvermogen van 15 watt om draadloos apparaten zoals je telefoon op te laden.

Aan de achterkant vinden we vier usb type-a-poorten en twee Thunderbolt 4-aansluitingen. Er is ook een hdmi-poort en een 3,5mm-jack. Aan de zijkant zitten nog eens twee usb-a-connectoren en een usb-c-aansluiting. Het basismodel is vanaf oktober in de VS te koop voor 2000 dollar. Helaas is het nog niet duidelijk wat de europrijs zal zijn en wanneer hij in de Benelux te koop zal zijn.

Bron: HP

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*