NZXT zet mesh-voorpaneel in H510 Flow-behuizing

3 reacties

NZXT introduceerde in 2019 de H510, een atx-behuizing die van ons een Excellent-award ontving. Toch was een nadeel van dit systeem dat het voorpaneel volledig gesloten was, waardoor het koelvermogen minder was dan wat mogelijk zou zijn geweest met een ventilerende voorkant. De fabrikant heeft je klachten gehoord, daarom heeft het de H510 Flow geïntroduceerd.

Deze versie heeft een van mesh voorziene voorkant. Volgens de behuizingmaker zelf moet hij betere koelprestaties bieden. Met een aio-waterkoeler van 280 millimeter in deze behuizing moet een Intel Core i9 11900K ongeveer 8 graden koeler blijven ten opzichte van de reguliere H510. De videokaart heeft met een temperatuurverlaging van 1 graad Celsius minder baat bij de verandering. Naast de geopende voorkant heeft de Flow-behuizing juist geen ventilatieopeningen aan de zijkanten, de bovenkant en de onderkant. De bestaande kast haalt daar het grootste deel van zijn lucht vandaan.

Achter het mesh-paneel zit een verwijderbare stoffilter, en de twee meegeleverde ventilatoren van 120 mm zitten niet meer standaard aan de achterkant en de bovenkant, maar aan de achterkant en de voorkant. Verder is er praktisch niets veranderd; de kabelgoot is nog aanwezig, net als de optionele hdd-kooi en de bevestigingsmodule voor ventilatoren en radiatoren. De webpagina van de fabrikant toont dat hij voor 110 euro binnenkort beschikbaar zal zijn in Europa, in het zwart en in het wit.

Bron: NZXT

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*