Sharkoon Skiller SGK3: budget mechanisch toetsenbord nu ook in het wit

16 reacties

Sharkoon brengt een witte variant van het bestaande Skiller SGK3 mechanische toetsenbord uit, zo laat het bedrijf in een persbericht weten. Net als de standaard zwarte uitvoering kost het toetsenbord grofweg 70 euro, wat relatief betaalbaar is voor een mechanisch toetsenbord met rgb-verlichting. Gebruikers kunnen met bijgeleverde software de verlichting, macros en eigen sneltoetsen instellen.

Er zijn drie nagenoeg identieke varianten beschikbaar, met als enige verschil het Kailh switch-type. De rode, bruine en blauwe Kailh-switches zijn allemaal net iets anders afgesteld. De rode switches leveren nauwelijks weerstand en produceren geen hoorbare klik. De bruine switches vereisen een lichte druk maar maken nog steeds geen klikgeluid. Gamers die voor de blauwe switches gaan, krijgen eenzelfde benodigde drukkracht als bij de bruine variant, maar dan met een luide klik erbij. 


   
Gebruikers kunnen kiezen uit rode, bruine of blauwe switches, ieder met eigen eigenschappen. Sharkoon levert standaard een set keycaps mee voor de afgebeelde toetsen

Bron: Sharkoon


2 besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk   Product Prijs
Sharkoon Skiller Mech SGK3 Kailh Brown USB Black (DE)

Sharkoon Skiller Mech SGK3 Kailh Brown USB Black (DE)

  • Mechanisch toetsenbord
Niet verkrijgbaar
Sharkoon Skiller Mech SGK3 Kailh Red USB Black (DE)

Sharkoon Skiller Mech SGK3 Kailh Red USB Black (DE)

  • Mechanisch toetsenbord
Niet verkrijgbaar
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*