Samsung Galaxy S22 Ultra renders met S Pen verschenen

17 reacties

Vorige maand schreven we over de specificaties van Samsung's Galaxy S22-serie. Nu blijkt dat er online renders zijn verschenen van de aankomende S22 Ultra. De onofficiële afbeeldingen van Onleaks en Digit Newsdesk tonen de S22 Ultra met een gebogen ontwerp en doen denken aan de Galaxy Note 20.

De Galaxy S21-serie was de eerste die ondersteuning kreeg voor de S Pen buiten de Galaxy Note-reeks. Nadat Samsung dit jaar de vermoedelijke Galaxy Note 21 heeft overgeslagen, is dit de eerste keer dat we de terugkeer van het accessoire zien in de volgende line-up.

Samsung lijkt inspiratie voor zijn Galaxy S22 Ultra te hebben gehaald uit zijn Note-serie. Zoals je kunt zien in de renders, heeft de telefoon platte randen aan de boven- en onderkant samen met een gleuf waarin de S Pen zich bevindt.

De Galaxy S22 Ultra heeft een 6,8-inch gebogen scherm dat waarschijnlijk een amoled-paneel met hoge resolutie is in combinatie met een hoge verversingssnelheid. De afmetingen van OnLeaks suggereren dat de S22 Ultra ongeveer 163,2 mm x 77,9 mm x 8,9 mm meet en een dikte van 10,5 mm heeft als je de camerabobbel meetelt.


De verwachting is dat Samsung aanzienlijke winsten in cameraprestaties zal laten zien met een quad-camera-opstelling en een reeks sensoren. Eén van de camerasensoren lijkt een periscoop-telelens te zijn.

Bronnen: Digit NewsDesk, OnLeaks (Twitter)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*