Nieuwe releasedatum Life is Strange Remastered Collection bekendgemaakt

2 reacties

Square Enix heeft een nieuwe releasedatum bekendgemaakt voor Life is Strange Remastered en Before the Storm na de recente vertraging. Life is Strange Remastered zou oorspronkelijk eind deze maand uitkomen, twee weken na de nieuwe Life is Strange: True Colors, maar Square Enix nam de beslissing om de release in augustus uit te stellen.

Destijds toonde de uitgever een venster met daarin de tekst ‘begin 2022’. Maar Square heeft nu een precieze releasedatum aangekondigd van 1 februari volgend jaar op alle eerder bevestigde platforms, waaronder de Switch, PlayStation 4, Xbox One, pc en Stadia. De PlayStation 4- en Xbox One-versies zijn compatibel met én kunnen worden gekocht op de PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Life is Strange Remastered belooft een reeks verbeteringen te leveren voor fans van de originele game van ontwikkelaar Dontnod en de door Deck-Nine ontwikkelde prequel Before the Storm. Beide games krijgen bijvoorbeeld opgepoetste beelden voor personages en omgevingen naast engine- en verlichtingsupgrades. Life is Strange 1 krijgt gezichtsanimaties van motion capture. Het recentere Before the Storm wordt geleverd met alle content van de Deluxe-editie, waaronder een reeks outfits en de Chloe-Max-reünie-aflevering Farewell.

Bron: Square Enix

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*