WD Red SN700 NVMe SSD moet 24 uur per dag NAS-omgevingen en always-on toepassingen kunnen ondersteunen

7 reacties

Volgens IDC 2021 FutureScape werkt in 2021 ten minste 70 procent van de kleine en middelgrote bedrijven volgens een hybride werkmodel, waarbij werken op afstand de norm is geworden. Veel mkb’s vertrouwen daarbij naast de cloud op nas apparaten voor het opslaan, delen en beschermen van data. De nas-oplossingen moeten hen ondersteunen bij het oplossen van latency en gedeelde toegang op afstand tot gegevens of toepassingen via het netwerk.

Western Digital introduceert met Red SN700 NVMe SSD een cache-oplossing voor die naar eigen zeggen is ontworpen om 24 uur per dag nas-omgevingen en always-on toepassingen te ondersteunen. De volgens de maker snelle systeemreactie en I/O-prestaties moeten immers zeer geschikt voor omgevingen met meerdere gebruikers en toepassingen. Het slanke ontwerp past bovendien in de NVMe-ready M.2-sleuf die beschikbaar is in veel recente nas-behuizingen.

De ssd moet volgens WD garant kunnen staan voor 3430 MB/s (500 GB- en 1 TB-modellen), wat meer dan vijf keer de sequentiële leescapaciteit van traditionele sata-schijven zou moeten zijn. Daarnaast is de drive geoptimaliseerd voor 24/7 nas-werkomgevingen met een geclaimde betrouwbaarheid en duurzaamheid tot 5100 TBW (4 TB-model). De drive is leverbaar in capaciteiten van 250 GB tot 4 TB.

Bron: Western Digital

« Vorig bericht Volgend bericht »
0