Zo ziet de verpakking van de Intel Alder Lake processor eruit

8 reacties

De nieuwe Alder Lake processoren van Intel zijn nog niet te koop, maar dat weerhoudt sommige dataminers er niet van om alvast te laten zien in wat voor hippe verpakking het blauwe kamp de chips deze keer gaat aanbieden.

Een dataminer die anoniem wenst te blijven heeft renders van de verpaking van de 12 generatie processoren van Intel naar nieuwssite VideoCardz gestuurd. Intel staat er bekend om dat het bedrijf de high end cpu’s voorzien van een hip uitziende verpakking, Elke generatie lijkt een andere verpakking te krijgen en aan de renders te zien geldt dit ook weer voor de twaalfde generatie processoren.

De verpakking heeft deze keer geen afwijkende vorm. Het is weer gewoon een traditionele kubusvormige verpakking in tegenstelling tot de dodecaëdrische verpakking van de Core i9-9900K. De verpakking is voorzien van verschillende blauwe tinten en aan de zijkant is een foto te zien van een wafer. 

VideoCardz heeft renders gekregen van de i5-, i7- en i9-dozen van de Alder Lake processoren. Over de i3 is niks bekend en de andere K-processoren zullen worden geleverd in een standaardverpakking.

Bron: VideoCardz

« Vorig bericht Volgend bericht »
0