De Sony SRS-NS7 is een draadloze nekband-speaker met Dolby Atmos-ondersteuning

2 reacties

Sony kondigt de SRS-NS7 met Dolby Atmos-ondersteuning aan, een draadloze nekband met relatief grote speakers. Volgens de Japanse techgigant is de gadget bedoeld als draagbaar alternatief voor een thuisbioscoopstrereo-installatie, zonder dat de gebruiker zoals bij een gewone koptelefoon afgesloten wordt van de buitenwereld. De speaker en een meegeleverde ontvanger kosten bij elkaar 300 euro en komen in november op de markt. 

De SRN-NS7-draagbare speakers kunnen via de ontvanger door middel van Bluetooth gekoppeld worden. Als alternatief kan de nekband via Bluetooth zonder het hockeypuck-achtige station met meerdere smartphones, tablets en pc's gekoppeld worden. Met de interne accu kunnen gebruikers maximaal 12 uur televisie kijken, muziek luisteren of bellen, waarbij 10 minuten opladen volgens Sony weer een uur batterijduur oplevert. De headset heeft een IPX4-rating en kan dus tegen een spettertje water.

Als de nekband via de transmitter aan een Sony Bravia XR-tv gekoppeld is (middels een optische audio-input en usb-kabel) kunnen gebruikers van de Dolby Atmos-technologie gebruikmaken. Via de 360 Spatial Sound Personalizer-app van Sony kan de gebruiker vervolgens een 3D-foto van zijn/haar hoofd maken, waarna het audioprofiel wordt aangepast aan de vorm van het hoofd.


 

Bron: Sony

« Vorig bericht Volgend bericht »
0