Geekbench-resultaat onthult mogelijk OnePlus 9RT met Snapdragon 888

0 reacties

Twee weken geleden heeft OnePlus bekendgemaakt dat de OnePlus 9T en 9T Pro niet op de markt zullen komen. Terwijl de Chinese fabrikant heeft aangegeven dat er wel ‘andere releases’ zullen zijn, heeft men er echter geen details verschaft. In de wandelgangen wordt gepraat over een T-editie van de OnePlus 9R, deze smartphone is inmiddels mogelijk gespot in Geekbench.

Het onbekende OnePlus-toestel is getest in de Geekbench 5-benchmark. De telefoon draagt de codenaam MT2110 en beschikt over 12 GB werkgeheugen. De chipset, Lahaina, is een verwijzing naar Qualcomms Snapdragon 888-soc. Dit lijkt het gerucht te ontkrachten dat de vernieuwde 9R voorzien zou zijn van een beter gebinde Snapdragon 870. Overigens toont de database aan dat het apparaat op Android 11 draait. 

OnePlus heeft op dit moment nog geen informatie onthuld over de 9RT. Naar verwachting zal de smartphone deze maand nog geïntroduceerd worden, al is het niet duidelijk of hij ten opzichte van de reguliere 9R wel beschikbaar zal zijn buiten de Chinese en Indiase markt. 

Bron: Geekbench

« Vorig bericht Volgend bericht »
0