Devolo belooft stabieler draadloos netwerk met nieuwe WiFi 5 Repeater 1200

1 reactie

Devolo brengt met zijn WiFi 5 Repeater 1200 een wifi booster op de markt waarmee je je netwerkapparaten op basis van de wifi5-standaard moet kunnen verbinden. Met het eveneens aanwezige Multi-User MIMO (MU-MIMO) moet dit de prestaties van je draadloze netwerk verbteren, zo claimt de maker.

Bandsteering moet extra ondersteuning bieden voor een stabiele verbinding en maakt gebruik van de meest geschikte frequentieband om de specifieke verbindingen te sturen. Als dual-band-repeater communiceert de WiFi 5 Repeater 1200 daarnaast zowel via2,4 als 5 GHz, wat voor meer stabiliteit moet zorgen. Met de ondersteuning van de WPA3- en WPA2-beveiligingsstandaarden moet de repeater je netwerkverkeer beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.

De booster is verder uitgerust met een ethernet-poort voor apparaten die alleen met een kabel verbonden kunnen worden, terwijl je met behulp van vier signaal-leds de verbindingskwaliteit moet kunnen checken. Met een vaste kabelverbinding kun je de repeater daarnaast ook nog gebruiken als access point.

De Devolo WiFi 5 Repeater 1200 heeft een adviesprijs van €59,90.

Bron: Devolo

« Vorig bericht Volgend bericht »
0