Nvidia Shield TV lijkt bèta-update met Android 11 te krijgen, na gebrek aan Android 10

5 reacties

Nvidia heeft nooit een Android 10-update voor zijn Shield TV-apparaten beschikbaar gemaakt. Het bedrijf noemde als reden dat gebruikers daar weinig voordeel uit zouden verkrijgen en dat het onnodig veel moeite zou kosten. Redditgebruikers schrijven op het r/nvidiashield-subforum dat voor het bètaprogramma van de apparaten een update uitgerold wordt waarmee Android 11 de onderliggende basis vormt.

De Reddit-accounts blijken te zijn verwijderd, volgens Android Police komt is doordat de gebruikers met het plaatsen van de informatie een non-disclosure agreement te hebben overtreden. Wel is één van de webpagina's terug te vinden met een snapshot.

De bèta-update in kwestie heet Shield Experience 9.0.0. Android Police heeft daarnaast een screenshot van de originele, volledige post. De verwijderde gebruiker Chenanaoui claimt dat versie 9.0.0 ondersteuning heeft voor Android 11. Hij suggereert dat de update geen zichtbare veranderingen biedt, vermoedelijk zijn aanpassingen dus vooralsnog onder de motorkap aanwezig.

Bronnen: Android Police, Reddit (WayBackMachine)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0