Microsoft bevestigt problemen Windows 11 met VirtualBox en Killer-software

7 reacties

Kort na de officiële lancering van Windows 11 heeft Microsoft al verschillende compatibiliteitsproblemen met software van derde partijen bevestigd. In een nieuw document heeft de techgigant details gedeeld over de problemen met Oracle's VirtualBox, Intel's Killer- en SmartByte-netwerksoftware en de Vietnamese browser Cốc Cốc.

Als Hyper-V of Windows Hypervisor is geïnstalleerd kan het niet mogelijk zijn om virtuele machines te starten. Gebruikers krijgen dan een foutmelding. Oracle werkt aan een combatibele versie van VirtualBox die nog deze maand beschikbaar moet zijn.

Apparaten die software voor Intel Killer-hardware of de SmartByte-applicatie gebruiken kunnen last hebben van het verliezen van User Datagram Protocol(UDP)-packets. Dit kan het internetverkeer voor sommige websites, videostreaming en vpn-diensten trager maken. In de beveiligingsupdate van volgende week verwacht Microsoft een oplossing te leveren.

Tenslotte wordt er onderzoek gedaan naar de compatibiliteit van de in Vietnam populaire Chromium-browser Cốc Cốc met Windows 11. Deze opent soms niet, wat andere problemen en foutmeldingen op kan leveren. Nieuwe informatie moet zo snel mogelijk gedeeld worden.

Bron: Techradar

« Vorig bericht Volgend bericht »
0