Creative kondigt Sound Blaster Audigy Fx V2 aan

25 reacties

Creative heeft een nieuwe versie van de  Sound Blaster Audigy Fx geluidskaart aangekondigd, de  Sound Blaster Audigy Fx V2. De opvolger van de populaire geluidskaart heeft verbeterde audiokwaliteit, uitbreidingsopties en betere ondersteuning voor online gesprekken.

Deze geluidskaart is uitgerust met de Sound Blaster Acoustic Engine technologie voor het produceren van 5.1 surround, 24 bit 192 Khz geluid. Daarnaast is de kaart voorzien van een high fidelity dac met een akoestisch bereik van 120 dB. 

Net als vele andere moderne kaarten heeft de Audigy Fx V2 een aantal speciale geluidsmodi om het gamers wat makkelijker te maken zoals de Scout modus. Deze modus versterkt het geluid van voetstappen van tegenspelers zodat gamers precies weten in welke hoek de vijand zich bevindt.

De Sound Blaster Audigy Fx V2 kan bovendien ook worden uitgebreid met een daughterboard, de Sound Blaster Audigy Fx V2 DBPro. Deze uitbreiding geeft de gebruiker 7.1 surround geluid, DSD256 playback en een optische geluidspoort. 

De meegeleverde SmartComms kit is een suite met handige communicatiefuncties die gebruikers moet helpen conference calls en online chats uit te voeren. Functies als VoiceDetect, NoiseClean-in en NoiseClean-out kunnen gebruikers helpen omgevingsgeluid te filteren en de kwaliteit van het spraakgeluid verhogen.

De kaart is per direct beschikbaar en kost 55 euro. Het Audigy Fx V2 DBPro dochterboard wisselt voor 18 euro van eigenaar.

Bron: Creative

« Vorig bericht Volgend bericht »
0