Lenovo werkt aan dunne omklaplaptop met 120Hz-scherm

3 reacties

Lenovo werkt aan nieuwe Yoga 16s, het bedrijf teasede het model in China. De nadruk bij de Lenovo Yoga 16s ligt op de hoge schermhelderheid en verversingssnelheid van de laptop samen met ondersteuning voor hdr en aanraakbedieningen.

De 14s heeft een verversingssnelheid van 90 Hz maar de Yoga 16s 2022 zal deze overtreffen doordat het apparaat beschikt over een touchscreen op 120 Hz. De Yoga 16s heeft een scherm van 16-inch met een resolutie van 2560 bij 1600 pixels. Het apparaat heeft verder een helderheid van 500 nits en hdr-ondersteuning. De rest van de specificaties van de laptop zijn onbekend. Ook de prijs- en beschikbaarheidsdetails van de notebook zijn op dit moment nog niet bekendgemaakt.

Gezien de specificaties zal de 16s een relatief duur model kunnen worden. De hoge verversingssnelheid van het display zou mogelijk gepaard gaan met een apart ingebouwde videokaart. Deze laptop is waarschijnlijk een 16-inch versie van de bestaande 14s die dunner is en over minder aansluitingspoorten beschikt. 

Bron: Weibo

« Vorig bericht Volgend bericht »
0