Lenovo werkte aan Legion Phone Duel H2O, smartphone met waterkoeling

10 reacties

Vorige week kwam aan het licht dat Lenovo werkte aan een draagbare spelcomputer die ongeveer dezelfde formfactor had als de Nintendo Switch. De console zou de naam Legion Play krijgen en aangekondigd worden op de MWC van dit jaar. Om onbekende redenen heet heeft bedrijf de aankondiging nooit gemaakt.

Er bleken echter nog meer apparaten te worden aangekondigd. Een journalist van Liliputting vond dat er naast de Legion Play ook nog een Legion Phone Duel H20 in de pijpleiding zat, een zeer krachtige smartphone met een flinke waterkoeler op de achterkant.

Het toestel zou een Qualcomm Snapdragon 888 5G aan boord hebben en 18 GB RAM geheugen. Daarnaast was er 1 terabyte opslaggeheugen beschikbaar in de telefoon. De waterkoeler zou vergelijkbaar zijn met een aio-systeem die te vinden is in pc’s en aan de buitenkant zat een waterreservoir. De telefoon heeft een 7 inch groot scherm.

Volgens Lenovo bevindt de smartphone zich nog in de conceptfase. Wij betwijfelen of deze telefoon daadwerkelijk nog het levenslicht zal zien. 

Bron: Liliputting

« Vorig bericht Volgend bericht »
0