Mevo Start 3-Pack: draadloos livestream-ecosysteem van Logitech for Creators

3 reacties

Logitech for Creators, een merkextensie van Logitech, introduceert het Mevo Start 3-Pack en de Mevo Multicam-app. Deze uitzendstudio in een doos bestaat uit drie draagbare, draadloze Mevo Start-camera's die speciaal zijn ontwikkeld voor livestreaming en opname in 1080p hd-resolutie. Samen moeten het Mevo Start 3-Pack en de Mevo Multicam-app (beschikbaar als gratis download in de App Store of Google Play) volgens de maker alles zijn wat creators nodig hebben om eenvoudig een show te kunnen produceren met meerdere camera's rechtstreeks vanaf een smartphone of tablet.

Mevo Start is volgens Logitech ontworpen om overal live te kunnen streamen en op te nemen en te streamen via wifi, een telefoon hotspot of ethernet. De camera’s moeten een interne accuduur bieden van maximaal zes uur, terwijl je er ook voor kunt kiezen om via usb-c verbinding te maken met een stroombron voor continu gebruik.

Met het 83,7 graden diagonale gezichtsveld van de camera’s moet je volgens de maker kunnen streamen en opnemen in 1080p fh  zonder fisheye-vervorming. Daarnaast kun je audio vastleggen met behulp van de ingebouwde microfoons met ruisonderdrukking, of kiezen voor de analoge audio-ingang door een microfoon of audio aan te sluiten op de 3,5 mm TRS-ingang.

Met de Multicam-app kun je maximaal drie Start-camera's aansluiten en bedienen om een show te produceren vanuit meerdere camerahoeken. De app bevat de audiomixer Auto-Director en de mogelijkheid om custom afbeeldingen en tekst live over elkaar te leggen.

Mevo Start 3-Pack is vanaf deze maand in geselecteerde landen in Europa verkrijgbaar via Mevo.com en Amazon tegen een adviesprijs van € 1149,-. Mevo Start is ook verkrijgbaar als los model met een adviesprijs van € 449,-.

Bron: Logitech

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*