Drop lanceert 10 nieuwe mechanische toetsenborden tot 500 USD

17 reacties

Drop, dat naast de hoofdtelefoons bekend is om zijn mechanische toetsenborden, heeft een tiental opties toegevoegd aan drie verschillende series. Het meest opvallend zijn de Moon Shot- en Shogun-modellen in de Paragon-lijn. Deze zijn gebouwd met het Alt-frame van gefreesd aluminium.


De Drop Paragon Moon Shot.

De Moon Shot maakt gebruik van de SA-vormfactor met afgeronde toetsen van doubleshot abs. De kleuren zijn babyblauw en wit en de keycaps bevatten termen als rover, orbit en abort. De Shogun in zwart, rood en goud heeft Japanse inscripties op de keycaps en wolken op de shift-toetsen, die beiden eveneens van doubleshot abs zijn gemaakt.


De Drop Paragon Shogun.

Deze kosten maar liefst 500 Amerikaanse dollar, maar komen als enige van de nieuwe toetsenborden met geluiddemping tussen de behuizing van de verwisselbare schakelaars en het pcb. De met de hand gesmeerde switches zijn van Drop + Invyr, in de Holy Panda-variant. Deze combinatie van de Halo Clear en Invyr Panda vereist 67 gram kracht om ingedrukt te worden. De grotere toetsen hebben stabilisators van Gateron.


De Signature Zodiac en Classic Midnight

Er zijn ook zeven modellen toegevoegd aan de Signature-serie, waarvoor je 350 dollar af mag tikken. De Zodiac, Mythic Journey, Cyber Moon, Ultrasonic, Purple Midnight, en Classic Midnight maken gebruik van Drop's Ctrl-behuizingen, al dan niet in de high-profile-uitvoering. De Islay Night zonder pijltjestoetsen is gebaseerd op het Tokyo60-frame. Alle varianten komen met Holy Panda-switches, ditmaal ongesmeerd. Het materiaal van de verschillende keycaps variëert van abs tot pbt.


De Signature Islay Night en Expression Matcha Summer.

Het meest betaalbare maar ook niet goedkope toetsenbord is de Matcha Summer in de Expression-serie. Voor 150 USD krijg je dan groene en gele toetsen van pbt in een witte behuizing en Gateron Yellow-schakelaars. Alle aangekondigde keyboards zijn nu of binnenkort te bestellen in de VS, het is helaas erg moeilijk Drop-producten te kopen in Europa. Wil je er toch een hebben, dan zul je deze waarschijnlijk zelf moeten importeren.

 
 
 

Bron: Ars Technica

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*