Acer brengt ultra-short throw-projector en twee 27"-monitoren met 1440p uit

10 reacties

Acer heeft een nieuwe laserprojector uitgebracht die bedoeld is voor home entertainment. Daarnaast zijn er twee monitoren onthuld gericht op gaming of fotobewerking. De ApexVision L811 heeft een 4K-resolutie met ondersteuning voor hdr10 en een helderheid van 3.000 lumen. Op een afstand van slechts 31 centimeter kan een beeld met een diagonaal van 120 inch geprojecteerd worden. Er is de keuze voor 1080p op 240Hz voor vloeiender beeld en de contrastratio bedraagt 2 miljoen tot één. Ook is het mogelijk content te projecteren in 3D op 144Hz 24P vanaf 3D Blu-ray.

Er zijn twee ingebouwde speakers van 10 watt en het is mogelijk met Miracast of EShare draadloos beeld te ontvangen. De levensduur van de laser is 30.000 uur danzij de EcoProjection-technologie die het stroomverbruik tot 66% reduceert. Er is een IP6X-certificatie voor stofdichtheid en de projectie kan met keystones bijgesteld worden.

Voor gamers is er naast de toevoegingen aan de Predator-lijn ook nog een monitor, de Nitro XV2. Deze heeft een wqhd-paneel van 27 inch met een verversingssnelheid van 300 hertz. De grey-to-grey-responstijd bedraagt een halve milliseconde en er is ondersteuning voor FreeSync Premium. De kleurendekking is 90 procent van dci-p3 en de Delta E-waarde is lager dan 1. Er is een vesa DisplayHDR 600-certificatie aanwezig, net als goedkeuringen van TÜV en Eyesafe.

De Ergostand laat gebruikers het scherm in hoogte verstellen en roteren om drie assen. De Acer Display Widget maakt het makkelijk automatisch instellingen en presets te kiezen.

De Acer CB273U  heeft eenzelfde formaat en resolutie ips-display met hdr10 en ΔE < 1. Ook is er FreeSync en 1 milliseconde Virtual Response Boost. Het docking station bevat een 90W usb c-poort om laptops te verbinden, gigabit Ethernet en een ingebouwde kvm-switch om één set randapparatuur te gebruiken voor een laptop en desktop.

Dit scherm heeft ook TÜV- en Eyesafe-certificeringen en Acer's BlueLightShield Pro, naast technologie om flikkeringen tegen te gaan. Net als bij het gaming-model wordt een Ergostand meegeleverd met dezelfde mogelijkheden tot verstelbaarheid.

Dit zijn de prijzen en beschikbaarheidsdata van de nieuwe producten:

  • De ApexVision L811 projector (UL5630) zal in november beschikbaar zijn voor €2.599.
  • De Nitro XV272U KF zal in november beschikbaar zijn voor €1.149.
  • De Acer CB273U zal in november beschikbaar zijn voor €449.
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*