Sponsored: Laatste kans: Test en win: Logitech Bolt-set met Logitech MX Keys en MX Master 3 for Business

0 reacties

Met hoeveel apparaten werk je eigenlijk? Misschien heb je een desktop, een laptop van je werk en doe je ook nog het een en ander met een tablet en natuurlijk je smartphone. Allemaal apparaten die je gebruikt om contacten te leggen, te communiceren en te werken. Ze hebben ieder hun sterkere en zwakkere punten. Met een desktop beschik je over veel kracht voor alle toepassingen; van het écht zware werk tot games.

Een laptop biedt veelzijdigheid in een draagbare verpakking, terwijl een tablet datzelfde doet maar veel lichter is. Al die apparaten hebben één ding gemeen: een toetsenbord en muis zijn de beste apparaten om comfortabel met teksten te werken. Een tablet heeft weliswaar een schermtoetsenbord, maar een typerecord ga je daar zeker niet mee vestigen. Een echte toetsenbord-en-muiscombinatie werkt veel prettiger. Logitech speelt daar met zijn nieuwste for Business-producten op in, met de veilige en draadloze Bolt-technologie.

In de for Business-lijn van Logitech vind je een groot aantal producten die zijn ontwikkeld om medewerkers binnen een organisatie optimaal te laten functioneren in een moderne werkomgeving die je moeiteloos met verschillende apparaten laat werken. Zeker in organisaties waar cloud-centrisch wordt gewerkt, is het heel eenvoudig mogelijk om daarbij altijd het meest passende apparaat te gebruiken. De producten van Logitech sluiten aan op die ontwikkeling. Daarbij staan drie belangrijke elementen centraal:

-          Het veilig verbinden via Logitech Bolt
-          De veelzijdige Logitech Options-software
-          Apparaten gebruiken met verschillende apparaten

Veiligheid met Logitech Bolt

Bolt is de nieuwe verbindingstechnologie voor het koppelen van invoerapparaten van Logitech met een computer. Via deze kleine adapter kun je tot zes verschillende producten aan een computer koppelen. De adapter is zo compact dat je hem probleemloos in je laptop kunt laten zitten als je die meeneemt. Met Logitech Bolt is het dus eenvoudig om te werken waar je wil. Doordat je tot maximaal zes apparaten aan een Bolt-adapter kunt koppelen, kun je een zeer complete set-up realiseren om op iedere locatie zowel productief te zijn als prettig en ergonomisch te werken.


Met Options beheer je je set voor thuis en onderweg eenvoudig binnen één omgeving.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om op je thuiskantoor gebruik te maken van een comfortabel groot Logitech MX Keys for Business-keyboard in combinatie met de Logitech MX Master 3 for Business-muis, en af en toe afwisselen met een Logitech ERGO M575 for Business. Onderweg en op kantoor kun je de compacte Logitech MX Keys Mini gebruiken, in combinatie met de Logitech MX Anywhere 3. Zo werk je op iedere locatie op een prettige manier.


De meeste Logitech for Business-apparaten bieden de mogelijkheid om comfortabel te werken, en ze zijn geschikt om met meerdere apparaten te verbinden. Als je bijvoorbeeld naar de MX Keys-keyboards kijkt, zie je de mogelijkheid om met drie apparaten te verbinden. Op je thuiswerkplek kun je ervoor kiezen om je MX Keys en MX Master 3 op voorkeuzeplek 1 te koppelen aan je desktop en op plek 2 met je laptop. Vervolgens hoef je alleen maar even te klikken op de gewenste keuze en je kunt aan de slag. Voorkeuzeplek 3 kun je voor je tablet of smartphone gebruiken. Met de producten voor gebruik op kantoor of onderweg kun je bijvoorbeeld een combinatie maken met je laptop, tablet en smartphone.

Een Logitech for Business-product met Bolt kan met drie apparaten verbinden via Bolt of Bluetooth Als je kiest voor Bolt[BR1] , maak je gebruik van bluetooth low energy (ble) en een extra beveiligde verbinding waar andere bluetooth-apparaten geen invloed op hebben.

Gemak met Logitech Options

Logitech Options is de software van Logitech waarmee je grip krijgt op de functionaliteit van de toetsenborden en muizen van het merk. Dat betekent dat je ze letterlijk en figuurlijk naar je hand kunt zetten. De functionaliteit van Options gaat een stuk verder dan je op het eerste oog zou zeggen.

Zo kun je bijvoorbeeld het tweede scrollwiel van de MX Master 3 gebruiken om verticaal door brede spreadsheets te scrollen. Aan de bovenkant van de toetsenborden van Logitech vind je functietoetsen die je enerzijds kunt gebruiken voor de standaardfunctie en speciale functies die Logitech heeft aangebracht, zoals het maken van screenshots, het gebruik van smileys, en nog veel meer. Je kunt er echter ook macro’s of sneltoetsen naar andere programma’s - via Logitech Options  -mee aanbrengen.


Options voor powerusers 

Het is handig om deze zaken te verbergen onder je toetsen; het naar je hand zetten van de vele functies maakt het immers mogelijk om veel effectiever en efficiënter te werken. Daarom is het prettig dat Options de mogelijkheid biedt om je instellingen te back-uppen. Dat is handig als je meerdere for Business-sets gebruikt.


Je kunt kopiëren en plakken van de ene naar de andere computer.

Een heel geavanceerde feature voor powerusers is Flow. Hiermee kun je twee computers met elkaar koppelen die zich in hetzelfde netwerk bevinden en dezelfde Logitech-producten delen. Zo kun je met één muisbeweging bijvoorbeeld van je werklaptop naar je desktop gaan. Je kunt zelfs bestanden en andere zaken van de ene naar de andere computer knippen en plakken.

Passend voor iedere gebruiker

De for Business-lijn van Logitech omvat een flink aantal producten waarmee iedere gebruiker comfortabel uit de voeten kan. Deze producten zijn gemaakt om zowel op een vaste plek als op een flexplek te kunnen werken.

Logitech MX Keys mini for Business

Deze compacte variant van de Logitech MX Keys is het nieuwste product uit het programma van dit merk. Hij beschikt over hetzelfde comfort met de veelgeprezen scissorkeys van Logitech. Het comfortabele, diepe profiel van de toetsen zorgt voor een trefzekere aanslag. Het compacte formaat is zeer geschikt voor gebruik op kleinere bureaus en laat meer ruimte over voor het gebruik van een muis.

Net als de grotere variant heeft de MX Keys mini for Business de mogelijkheid om aan maximaal drie apparaten tegelijk te worden gekoppeld. De MX Keys mini kun je opladen via USB-C. De For Business-versie van de MX Keys mini wordt geleverd inclusief een Bolt-ontvanger.

Logitech MX Keys for Business

De MX Keys for Business van Logitech is hét zakelijke toetsenbord. De volledige lay-out is uitermate geschikt voor het uitvoeren van alle denkbare taken. Hiermee is dit misschien wel een van de meest veelzijdige toetsenborden van dit moment. Dankzij de lay-out kunnen medewerkers die veel met cijfers werken uit de voeten, terwijl de vele functietoetsen ervoor zorgen dat creatieven, programmeurs en tekstschrijvers veelgebruikte functies onder handbereik hebben.

Net als de kleine variant is de MX Keys for Business geschikt om met maximaal drie modellen te worden gekoppeld en wordt hij opgeladen via USB-C. De MX Keys for Business wordt geleverd inclusief een Bolt-ontvanger. Ook is er een combinatiepakket waarin je het toetsenbord, een comfortabele polssteun en een MX Master 3 terugvindt.

Logitech ERGO K860 for Business

De Logitech ERGO K860 for Business gaat een stap verder op het gebied van comfort. Dit toetsenbord heeft een andere indeling, waarbij de handen in een natuurlijke positie blijven liggen. Hierdoor worden de polsen minder belast en wordt een natuurlijke houding aangenomen. Net als de MX Keys wordt dit toetsenbord opgeladen via USB-C. De for Business-variant kan worden gekoppeld via het veilige Logitech Bolt of via bluetooth. Ook hier kun je met één druk op de knop schakelen tussen drie apparaten.

Logitech MX Master 3 for Business

Dit is misschien wel de muis die de meest productiviteitsmogelijkheden biedt. Je hebt met de MX Master 3 een muis in handen met twee scrollwieltjes. Die kun je helemaal naar je hand zetten en dat geldt ook voor de extra toetsen aan de zijkant. De MX Master 3 is volledig naar de hand gevormd, zodat je hand op natuurlijke wijze zijn weg vindt. De MX Master 3 kan met maximaal drie Bolt/bluetooth-producten worden verbonden. Net als de andere producten in deze familie laad je hem op via USB-C.

Logitech MX Anywhere 3 for Business

Dit is het kleinste for Business-product, en misschien ook wel het slimste. De MX Anywhere 3 is de perfecte muis voor onderweg en voor mensen die een kleinere muis prefereren. Daarnaast is het de ideale muis voor wie de MX Master 3 heeft. De Anywhere is voorzien van een speciale sensor. Die zorgt ervoor dat je hem op vrijwel ieder denkbaar oppervlak – zelfs glas – kunt gebruiken. Werk je aan een tafel in de trein, een café of waar dan ook? Deze kleine muis staat voor je paraat.

Logitech M575 for Business

Afwisseling is erg belangrijk tijdens het uitoefenen van taken. Als je langdurig dezelfde bewegingen maakt, kan het een goede aanvulling zijn om een tweede apparaat toe te voegen om je muiscursor mee te bewegen. De Logitech M575 for Business is de ideale toevoeging aan je digitale gereedschapskist. Deze trackball beschikt over een grote bal waarmee je met je duim eenvoudig je cursor laat bewegen. De aflopende vorm biedt de mogelijkheid om je pols lekker te laten rusten. De M575 for business wordt gevoed door een batterij en wordt geleverd met de veilige Bolt-ontvanger.  De M575 kan verbonden worden met één apparaat, via bluetooth of Bolt.

Test en Win

Wil jij de mogelijkheden van Logitech Bolt ervaren? Dan is dit je mogelijkheid: je kunt een Logitech Bolt-set winnen, bestaande uit een Logitech MX Keys for Business en een MX Master 3. Daarvoor moet je de vragen in dit formulier beantwoorden:  Je kunt meedoen aan deze actie tot 19 oktober 2021 08:00 uur. 


Op deze actie zijn de standaard voorwaarden van Hardware Info van toepassing. 

Bron: Logitech


6 besproken producten

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*