Galax onthult Lego-compatibele DDR5-geheugenmodules

5 reacties

Galax heeft zijn assortiment Gamer-producten aangevuld met de gelijknamige Gamer Rgb Ddr5-lijn. Het zijn de eerste ddr5-geheugenmodules van het bedrijf, die hun werk doen op een snelheid van 4.800 MT/s. Hoewel de 32GB-kits (2 x 16 GB) waarschijnlijk enkel op de Chinese markt zijn gericht, zijn ze vermeldenswaardig vanwege hun opvallend ontwerp.

Net zoals de Galax RTX 3090 Gamer, bieden de geheugenreepjes een ondergrond voor bouwsteentjes, waaronder Lego. Deze strook aan de bovenzijde doet tegelijkertijd dienst als verlichting, waardoor gebruikers creatief te werk kunnen gaan met transparante steentjes of andere figuren. Ook de shroud van de modules vallen op: waar de ene zijde rood is gekleurd, heeft de andere kant een blauwe kleur. Beiden zijn voorzien van Tetris-achtige figuren met lichtere tinten.

Er is geen informatie op het gebied van prijzen of beschikbaarheid, vermoedelijk zullen ze niet lang na de introductie van Intels Alder Lake-S-processoren te verkrijgen zijn. Zoals de andere producten uit de Gamer-serie, gaan ze naar verwachting enkel op de Chinese markt worden uitgebracht.

Bron: Expreview

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*