ViewSonic komt met Elite XG320U scherm voor gamers, 4K, 150 Hz en 32 inch

11 reacties

ViewSonic heeft een nieuwe monitor aangekondigd speciaal voor gamers, de XG320U. Deze monitor heeft een 4k ips-paneel en is 32 inch groot. Daarnaast heeft het scherm een refreshrate van 150 Hz.

Het scherm heeft een hdmi 2.1 aansluiting en kan 4k-content weergeven met een refreshrate van 144 Hz. Daarnaast heeft het scherm de mogelijkheid de refreshrate verder op te schroeven naar 150 Hz als er een DisplayPort-verbinding wordt gebruikt. De fabrikant zegt verder dat het gebruikte ips-paneel een reponstijd heeft van 1 ms en dat de PureXP display technologie ervoor zorgt dat motion blur wordt verminderd.

De monitor kan verder overweg met AMD FreeSync Premium Pro, Visa DisplayHDR 600 en Adobe RGB color space (99 procent). De maximale helderheid die dit scherm kan halen is 400 cd/m2. Het scherm heeft tevens ene ingebouwde haak waar gamers hun headset aan kunnen ophangen en extra dunne bezels voor een strak uiterlijk. Uiteraard is een modern desktop gaming-apparaat niet compleet als er geen rgb-verlichting is ingebouwd. De Elite XG320U voorziet daarin door een rgb-accent/ambient lighting element toe te voegen aan de achterkant van het scherm. Deze kan uiteraard ook worden uitgeschakeld.

De display komt in november op de markt en gaat 1000 USD kosten. Hoeveel het scherm in de Benelux gaat kosten is nog niet bekend.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*