Corsair werkt aan waterkoeler voor Alder Lake: nieuw ontwerp met LCD-paneel

1 reactie

Corsair werkt aan nieuwe all-in-one-waterkoelers die geschikt zijn voor Alder Lake-S, dat schrijft Videocardz. De Alder Lake-desktopprocessors maken gebruik van de grotere LGA 1700-processorvoet, en zeker voor duurdere koelers is het van belang om een zo groot mogelijk contactoppervlak te hebben.

Weliswaar lijken veel fabrikanten van plan te zijn om upgradekits uit te brengen, maar waarschijnlijk zullen er wel degelijk prestatieverbeteringen te vinden zijn met een groter contactoppervlak. Videocardz heeft afbeeldingen ontvangen waar op te zien is dat hij niet alleen een groter koelblok en twee rgb-ventilatoren heeft, maar ook een display heeft. De koeler is op de foto's gemonteerd op een nog niet onthuld Asus Prime Z690-moederbord. Of er verder nog iets vernieuwd is is niet duidelijk.

Daarnaast teaset Corsair zelf ook op Instagram kort het display van de koeler. Het kan informatie over het toerental van de pomp en de cpu- en watertemperatuur tonen. Verder weten we dat de kabel voor de rgb-verlichting en de datakabel is weggewerkt met een zwarte, gevlochten kabel. Of dit de enige speciaal voor LGA 1700 ontworpen Corsair-koeler wordt is niet duidelijk.

Bronnen: Corsair (Instagram), Videocardz

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*