GTA: The Trilogy - nieuwe speculaties over release

9 reacties

Aan het begin van deze week schreven we dat Rockstar Games zou werken aan de remasters van Grand Theft Auto 3, Vice City en San Andreas. Volgens een nieuw bericht bevat de geremasterde GTA-trilogie niet alleen visuele upgrades maar ook besturing uit GTA 5.

De informatie komt uit een verwijderd artikel van een Rockstar-ondersteuningspagina. De informatie is reeds gedeeld door GTA Forums-gebruiker alloc8or die onlangs informatie over de achievements van de geremasterde GTA-trilogie naar buiten bracht.

Ook werd vermeld dat je 10 dollar korting krijgt op je volgende aankoop als je voor 5 januari 2022 GTA: The Trilogy - The Definitive Edition koopt via store.rockstargames.com of de Rockstar Games Launcher. De korting zou gelden voor aankopen vanaf 15 dollar in de Rockstar Games Launcher of de Rockstar Web Stores.

In februari doken voor het eerst geruchten op over de remaster Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition maar Rockstar heeft het project pas vorige week bevestigd. Er is nog geen releasedatum, maar de uitgever heeft bevestigd dat de game dit jaar beschikbaar zal zijn voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch en de Rockstar Games Launcher, met Android- en iOS-versies die in de eerste helft van 2022 zullen volgen.

Bron: alloc8or (GTAForums)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*