Gerucht: Samsung Galaxy S22 krijgt wederom geen uitbreidbare opslagruimte

74 reacties

De aankomende Samsung Galaxy S22-smartphones krijgen volgens dataminer FrontTron wederom geen uitbreidbare opslagruimte. Samsung maakt het sinds de Galaxy S20 niet meer mogelijk om één van de sim-slots te gebruiken voor een micro-sd-kaartje. Als de Galaxy S22-serie dezelfde opslagconfiguraties krijgt als de S21-reeks, dan is de minimale hoeveelheid niet uitbreidbare opslagruimte 128 GB.

In een reactie stelt een andere leaker dat de Galaxy S22 Ultra inderdaad minimaal 128 GB opslag krijgt voor de 12 GB ram-variant. Er komt ook een uitvoering met 16 GB ram en 512 GB geheugen. FrontTron bevestigt dit. Aangezien Samsung vanaf de Galaxy S10 tenminste 128 GB opslagruimte meegeeft, ook aan de instapmodellen, is het aannemelijk dat ook de S22-reeks in elk geval die hoeveelheid geheugen krijgt.

Deze zomer kwam er al meer onofficiële informatie over de Samsung Galaxy S22-serie naar buiten, waaronder de belangrijkste specificaties. De Galaxy S22 Ultra verscheen daarnaast in de vorm van renders, waaruit onder meer een Note-achtig scherm en S Pen-ondersteuning op te maken valt. Doorgaans kondigt Samsung de nieuwe smartphonereeks in januari of februari aan.


Een render van de Samsung Galaxy S22 Ultra, afbeelding via OnLeaks (Digit)

Bron: FrontTron (via Twitter)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*