Sharkoon Skiller SGK60: mechanisch toetsenbord met Kailh Box-switches

2 reacties

Sharkoon heeft zijn assortiment mechanische toetsenborden aangevuld met de Skiller SGK60. Het bord maakt gebruik van een zwarte diamantgesneden aluminium behuizing. Aangezien het om een model uit de Skiller-gaminglijn gaat, is er uiteraard rgb-verlichting van de partij. Laatstgenoemde wordt aangestuurd via de bijgeleverde software, waar ook macro's ingesteld kunnen worden.

     

Gebruikers kunnen kiezen uit een van de drie verschillende soorten Kailh Box-switches die het beste bij hun gebruikssituatie past. Volgens de fabrikant moeten ze minstens 80 miljoen toetsaanslagen kunnen doorstaan zonder kwaliteitsverlies. Daarbij is er keuze uit de feedbackloze rode schakelaars, de bruine switches met tactische feedback of de witte schakelaars met zowel tactische als akoestische feedback. Overigens komt elk bord met 14 extra pbt-keycaps, die een stuk langer moeten meegaan dan hun abs-tegenhangers.

De Skiller SGK60 meet 450 x 165 x 38 millimeter en heeft een gewicht van 1.056 gram, inclusief de usb type-c-kabel met een lengte van 180 centimeter. Volgens Sharkoon moet het toetsenbord per direct beschikbaar zijn, met een adviesprijs van 90 euro. Op moment van schrijven is de ramplank enkel bij PC-King terug te vinden, voor 98 euro. 

Bron: Sharkoon

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*