Microsoft viert 20e verjaardag Xbox met speciale uitzending op 15 november

2 reacties

Microsoft heeft een speciale digitale uitzending aangekondigd op 15 november om de twintigste verjaardag van zijn Xbox luister bij te zetten. De oorspronkelijke Xbox-console werd op 15 november 2001 geïntroduceerd en ging vergezeld van Halo: Combat Evolved. Het lijkt logisch dat het aankomende event dan ook een grote focus op Halo zal hebben, temeer Halo Infinite op 8 december zou moeten verschijnen.

Komende maand is ook de eerste verjaardag van de release van Microsofts Xbox Series X en Series S consoles, die nog steeds lastig te vinden zijn door de aanhoudende chiptekorten. Deze next-gen consoles misten een ‘killer exclusive’ bij de lancering nadat Halo Infinite bleek uitgesteld tot 2021. Flight Simulator en Psychonauts 2 kregen daarentegen beiden eerder deze zomer lovende kritieken en Microsoft hoopt dit voort te zetten met de aankomende Age of Empires IV, Forza Horizon 5, en Halo Infinite.

De speciale Xbox-uitzending start op 15 november voor ons om 19:00 uur en is te zien op de gebruikelijke Xbox-kanalen op Twitch, YouTube en andere sociale platforms.

Bron: Onmsft

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*