Aorus onthult Project Cielo: concept modulaire gaming-PC met 5G

1 reactie

Aorus, het premium gamingmerk van Gigabyte, heeft een concept van een modulaire gaming-pc onthuld. Project Cielo (Spaans voor lucht, hemel) combineert een modulair design met 5G-connectiviteit en draagbaarheid, wat “een blik op de toekomst van pc-gaming moet geven”. De getoonde configuratie bevat drie modules: een mini-pc met een 5G-antenne bovenaan, gevolgd door een accumodule in het midden en tenslotte een bluetooth-speaker onderaan. 

De onderdelen zijn uitwisselbaar, op basis van de behoeftes van de gebruiker. Thuis kunnen de pc- en luidsprekermodules worden samengevoegd tot een entertainmentcentrum, een combinatie van de speaker en batterijmodule levert dan weer een luidspreker voor slimme apparaten op. Dankzij de afzonderlijke accu kan er gegamed worden op verplaatsing, terwijl de 5G-antenne voor het internet zorgt. 

     

De fabrikant heeft geen specificaties verschaft noch de werking van Project Cielo gedemonstreerd, voorlopig blijft het bij enkele conceptafbeeldingen. Het is niet duidelijk wat een dergelijk systeem moet gaan kosten, als het überhaupt op de markt komt.

Bron: Aorus

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*