'MacBook Air 2022 zou als eerste M2-chip krijgen'

7 reacties

Met een nieuwe reeks aangekondigde MacBook Pro-laptops, heeft de geruchtenmolen zijn aandacht gericht op Apple’s volgende MacBook Air. Apple-analist en iOS-ontwikkelaar dylandkt (Dylan) gaf op Twitter aan dat de volgende MacBook Air medio 2022 zal worden uitgebracht.

Het apparaat zou geleverd worden met MagSafe-ondersteuning, een 1080p-webcam, usb-c-poorten en een oplader van 30 W. De aankomende laptop zou geen actieve koeling hebben en de kleuropties zullen waarschijnlijk vergelijkbaar zijn met de 24-inch iMac.

Het ontwerp zou vergelijkbaar zijn met de nieuwe MacBook Pro op het gebied van afmetingen en gewicht. Verder zou het toetsenbord aangevuld zijn met functietoetsen (fn-toetsen).

Dylan gelooft dat de nieuwe MacBook Air zal worden geleverd met Apple's eigen M2-processor en een met mini-led-scherm. Face ID wordt niet verwacht, evenmin als een sd-kaartsleuf of hdmi-poorten. Er wordt echter ondersteuning voor ten minste twee externe beeldschermen verwacht en de adviesprijs zal naar verwachting iets stijgen.

Bron: dylandkt (Twitter)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*