'Afbeeldingen AirPods Pro 2 tonen hetzelfde ontwerp als AirPods Pro'

0 reacties

Na de aankondiging van de AirPods 3 heeft de geruchtenmolen zijn aandacht gericht op de AirPods Pro 2. Er zijn nu afbeeldingen online gezet van het accessoire dat naar verluidt volgend jaar zou verschijnen. De gebruiker ‘Xerxes’ verklaarde dat de informatie afkomstig zou zijn van ‘Apple’s interne bronnen’.

Zoals te zien is in de afbeeldingen, lijkt de AirPods Pro 2 hetzelfde ontwerp te hebben als de originele AirPods Pro. Het heeft echter geen optische sensor onder elk oordopje. Apple is afgestapt van de optische sensoren vanaf de AirPods 3, dus het is zeer waarschijnlijk dat de AirPods Pro 2 met dezelfde verandering zou komen. In plaats van de optische sensor zou de Pro 2 geleverd worden met een huiddetectiesensor.

In tegenstelling tot de oordopjes lijkt de oplaadcase interessanter. Deze heeft luidsprekergaten aan de onderkant en er is gesuggereerd dat Apple Find My-mogelijkheden zal aanbieden met iOS 16. De case heeft ook een plek voor de metalen lus die kan worden gebruikt om een riem aan te bevestigen.

Bron: MacRumors

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*