Xiaomi teaset Redmi Watch 2 met amoled-display en enorme wijzerplaat

6 reacties

Xiaomi zal de Redmi Watch 2 en Redmi Note 11-serie op 28 oktober debuteren. Terwijl de Redmi Note 11-serie de krantenkoppen domineert, teaset Xiaomi ook de Redmi Watch 2. In de aanloop naar het lanceringsevenement heeft Xiaomi nu meer details over de smartwatch onthuld.

Aan de hand van berichten die het bedrijf op zijn officiële sociale-mediapagina's in China heeft gedeeld, zal de Redmi Watch 2 een nieuw amoled-display hebben. Terwijl de Redmi Watch werd geleverd met een 1,4-inch scherm, zal de nieuwe wearable een 1,6-inch amoled-scherm hebben met dunnere randen, betere kleurweergave en een verbeterde screen-to-body ratio.

De teaser bevestigt ook een nieuwe roze bandoptie op de Redmi Watch 2. Een eerdere teaser, die de lanceringsdatum van de smartwatch bevestigde, toonde de Redmi Watch 2 met een zwarte bandkleur. We weten dus dat deze twee kleuren beschikbaar zullen zijn voor de Redmi Watch 2-polsband. Het ontwerp van de Watch 2 zal blijkbaar een plat, vierkant scherm zijn met gebogen randen. Aan de rechterkant komt een langwerpige knop voor verschillende functies.

Daarnaast zegt Xiaomi dat de Redmi Watch 2 een enorme wijzerplaat zal hebben:

Bronnen: Weibo (1), (2)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*