Modder voegt DLSS 2.3.2-ondersteuning aan Cyberpunk 2077 toe

30 reacties

Modders hebben het benodigde bestand voor dlss 2.3.2 in Cyberpunk 2077 gedeeld op Nexusmods, zo spot PC Games Hardware. Gamers kunnen daarmee handmatig alvast de nieuwste versie van Nvidia's deep learning super sampling installeren voor de game. Het bestand is gebaseerd op de officiële sdk van Nvidia zelf, maar doorgaans moeten ontwikkelaars van games de nieuwste versie uitbrengen via de officiële updatekanalen. Daarom kunnen gebruikers games vaak alvast handmatig updaten, bijvoorbeeld met de tool van TechPowerUp.

Cyberpunk 2077 presteert mede dankzij dlss (2.3.2) een stuk beter op midrange systemen. Wel zou de technologie voor ghosting zorgen in de betreffende game. Dit visuele artifact treedt op doordat delen van vorige frames nog zichtbaar blijven in het volgende frame. Praktisch betekent dit dat bewegingen wazig lijken. Mogelijk maakt de kunstmatige intelligentie in zo'n geval fouten door niet snel genoeg om te schakelen bij grote bewegingen op het scherm.

Nvidia zorgt er met dlss voor dat games op een lagere resolutie gerenderd kunnen worden, waarna de beelden door middel van kunstmatige intelligentie opgeschaald worden. Hierdoor zien games er grofweg hetzelfde uit, terwijl er minder rekenkracht nodig is om dit te bewerkstelligen. Met andere woorden, door middel van dlss kan een game met een hogere framerate of met verbeterde graphics worden afgespeeld.


Afbeelding via Nexusmods (noxide1234)

Bron: Nexusmods


2 besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk   Product Prijs
Cyberpunk 2077, Collector's Edition (PlayStation 4)

Cyberpunk 2077, Collector's Edition (PlayStation 4)

  • PlayStation 4
  • RPG

€ 218,00

2 winkels
Cyberpunk 2077, Collector's Edition (Xbox One)

Cyberpunk 2077, Collector's Edition (Xbox One)

  • Xbox One
  • RPG

€ 199,00

1 winkel
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*