D-Link toont slimme Eagle Pro AI-router met WiFi 6

5 reacties

D-Link komt met de nieuwe R15 Eagle Pro AI AX1500 Smart Router. Het apparaat moet snelle en betrouwbare wifi-dekking leveren voor oppervlaktes tot 230 vierkante meter, dankzij de combinatie van wifi 6 en verschillende AI-functies. Zo biedt hij dualband draadloze snelheden tot 1.500 Mbps; 300 Mbps via 2,4 GHz en 1.200 Mbps via 5 GHz.

De router komt met een waaier aan AI-snufjes: de ingebouwde AI Wi-Fi Optimizer scant continu naar het wifi-kanaal met de minste interferentie en biedt zo altijd het beste signaal. Tegelijkertijd geeft de AI Traffic Optimizer prioriteit aan het belangrijkste internetgebruik, wat voor een optimale verbinding moet zorgen. AI Parental Control biedt gebruikers dan weer meer flexibiliteit en controle over de online activiteiten van hun kinderen.

Het moet eenvoudig zijn om de R15 te installeren en te beheren met behulp van de Eagle Pro AI-app, bovendien is hij compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa. Gebruikers kunnen eenvoudig een mesh wifi-netwerk opstellen met de Eagle Pro AI Mesh Extender (E15) of Mesh Systems (M15-2 en M15-3), deze zullen later dit jaar beschikbaar zijn. Op het gebied van fysieke aansluitingen voorziet het toestel in drie gigabitpoorten en een gigabit wan-poort.

De D-Link R15 Eagle Pro AI AX1500 Smart Router is beschikbaar vanaf eind oktober voor een adviesprijs van 72 euro.

Bron: D-Link

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*