Noctua-roadmap onthult komst van 120mm dual-tower processorkoeler

3 reacties

Zoals aangegeven op de roadmap, heeft Noctua eerder deze maand de chromax.black-versies van zijn NF-A12x25-ventilator en NH-U12A-processorkoeler uitgebracht. Inmiddels heeft de Oostenrijkse fabrikant een nieuwe roadmap online gezet. Hieruit blijkt dat sommige producten wederom vertraging hebben opgelopen, daarnaast zijn er enkele nieuwe koeloplossingen aan de planning toegevoegd.

     
De planning van juni (links) naast de vernieuwde roadmap.

Zo is het bedrijf van plan om voor het einde van het jaar een vernieuwde versie van de compacte NH-L9i uit te brengen, die compatibel moet zijn met de nieuwe processorvoet van Intels Alder Lake-S-cpu’s (lga1700). Begin 2022 wordt naar verwachting de eerste 120mm-towerkoeler met twee koeltorens van het merk uitgebracht, later in het jaar volgen een dunne 60mm-fan (Q2) en een 24V-fan van 40 millimeter (Q3). Deze data staan niet vast, de website geeft aan dat deze te allen tijde veranderd kunnen worden.

De vernieuwde planning toont namelijk aan dat zowel de 24V/12V-omvormer als de 8-way fanhub een kwartaal zijn opgeschoven; van eind dit jaar naar begin volgend jaar. Wie uitkijkt naar de witte ventilatoren en nieuwe 140mm-fan, zal helaas nog een kwartaal langer moeten wachten. Tenslotte zullen ook de vernieuwde NH-D15-processorkoeler en Desk fan enkele maanden later op de markt komen, ten opzichte van de vorige roadmap.

Bron: Noctua

« Vorig bericht Volgend bericht »
0