Hardware Info 2022 Countdown 6 december: win een Logitech MX Keys Mini en Logitech MX Anywhere 3

12 reacties

De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2022 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Logitech MX Keys Mini en Logitech MX Anywhere 3. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Van 7 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus veel kansen om iets te winnen!

6 december: win een Logitech MX Keys Mini en Logitech MX Anywhere 3

Vandaag maak je kans op een Logitech MX Keys Mini en Logitech MX Anywhere 3.

De Logitech MX Keys Mini en de Logitech MX Anywhere 3. Dit is de ideale set voor thuis en onderweg. Thuis profiteer je van de beperkte ruimte die de MX Keys mini inneemt. Ook past dit toetsenbord eenvoudig je (laptop)tas. De ideale metgezel is e MX Anywhere 3, deze compacte muis heeft alles aan boord om overal comfortabel te muizen. Ieder oppervlak is mogelijk: van een glazentafel tot een notenhouten bureau. 

De MX Keys mini biedt comfortabele concave toetsen en automatische LED-verlichting. Het toetsenbord werkt met Windows en macOS en is super makkelijk te verbinden via Bluetooth. Daarnaast heb je drie sneltoetsen om snel tussen verschillende apparaten te schakelen.

Voor het scrollen is de MX Anywhere 3 uitgerust met het MagSpeed scrollwiel, waarmee je honderden rijen in Excel of complete websites doorscrolt in één seconde. Last van een lege batterij is bovendien verleden tijd, want je laadt de muis op met de usb C kabel. Na enkele minuten laden gebruik je de muis alweer enkele uren achter elkaar. Daarnaast is de muis geschikt om op meerdere apparaten tegelijkertijd te gebruiken. Koppel de muis en wissel met één druk op de knop tussen je pc, laptop of tablet.


Informatie Logitech MX Keys MiniInformatie Logitech MX Anywhere 3

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2022 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware Info 2022 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0