Hardware Info 2022 Countdown 22 november: win een Thermaltake Toughpower GF1 850W Gold ARGB

9 reacties

De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2022 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Thermaltake Toughpower GF1 850W Gold ARGB. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Van 7 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus veel kansen om iets te winnen!

22 november: win een Thermaltake Toughpower GF1 850W Gold ARGB


Vandaag maak je kans op een Thermaltake Toughpower GF1 850W Gold ARGB.
 
Thermaltake Toughpower GF1 ARGB 850W Gold. Of je nu een overklokker of gewoon een liefhebber bent, een betrouwbare voeding is onmisbaar. Betrouwbaarheid staat bij Thermaltake centraal, dat zie je ook bij deze Thermaltake Toughpower GF1 ARGB 850W Gold-voeding. Deze maakt gebruik van de nieuwste technologie en materialen, waardoor het de optimale combinatie is tussen prestaties en een aantrekkelijke vormgeving. De voeding is voorzien van de gepatenteerde Riing Duo 14 ARGB-fan met maar liefst achttien leds. De zijkant van de behuizing is transparant en laat de verlichting van de fan door. Deze voeding is compatible met de rgb-systemen van de bekende moederbordfabrikanten als ASUS, MSI, Gigabyte, en Asrock. Door de stille prestaties en de 80 Plus GOLD-certificatie, is dit model bij uitstek geschikt voor veeleisende gebruikers. Klik hier voor meer informatie. 

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2022 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware Info 2022 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Thermaltake Toughpower GF1 aRGB 850W

Thermaltake Toughpower GF1 aRGB 850W

  • 850 W
  • 88 %
  • 80 Plus Gold
  • Modulair
  • ATX

€ 143,90

3 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*