Hardware Info 2022 Countdown 29 november: win een Slimme Koolmonoxidemelder van Netatmo.

14 reacties

De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2022 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Slimme Koolmonoxidemelder van Netatmo. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Ruim twee maanden lang, van 7 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 67 kansen om iets te winnen!

29 november: win een Slimme Koolmonoxidemelder van Netatmo

Vandaag maak je kans op een Slimme Koolmonoxidemelder van Netatmo.

Dit is misschien wel het belangrijkste apparaat in je huis. De Netatmo Slimme Koolmonixidemelder waakt dag en nacht over je veiligheid. Hij meet met zijn elektrochemische koolmonoxidedetectiesensor in real time het koolmonoxideniveau en controleert de koolmonoxidedeeltjes die door verbrandingstoestellen (bijvoorbeeld boiler, open haard en gasfornuis) worden uitgestoten.ndien er koolmonoxide in je huis wordt gedetecteerd, waarschuwt de Slimme Koolmonoxidemelder je met een alarm van 85 dB en stuurt tevens direct een waarschuwing naar je smartphone. Met zijn zelftestfunctie kan de melder bovendien controleren of hij optimaal werkt. Het apparaat is compatibel met Apple Home Kit, waarbij voor volledige bediening de meest recente versie van iOS of iPad OS wordt aanbevolen. Voor Android wordt een recente versie van het besturingssysteem met toegang tot Google Play wordt aanbevolen. Daarnaast kun je de melder bedienen via pc en Mac via de webapp.De Slimme Koolmonoxidemelder is te installeren door hem vast te schroeven aan de muur in alle ruimtes met een verbrandingsapparaat. Vervolgens dien je de Home + Security app te downloaden en kun je volgens Netatmo aan de slag. Een domotica-box is niet nodig.  Klik hier voor meer informatie.

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2022 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware Info 2022 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0