Hardware Info 2022 Countdown 30 november: win een FRITZ!Box 7530 AX

19 reacties

De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2022 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een FRITZ!Box 7530 AX . Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Ruim twee maanden lang, van 7 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 67 kansen om iets te winnen!

30 november: win een  FRITZ!Box 7530 AX 

Vandaag maak je kans op een FRITZ!Box 7530 AX ter waarde van €179 euro.

De decembermaand staat voor de deur. De maand waarin we het binnen extra gezellig maken – vooral in de huidige situatie. Dat betekent lekker samen kerstfilms streamen, meezingen met kerstmuziek die uit je slimme speaker knalt en videobellen met familie op afstand. Maar hiervoor is één ding erg essentieel: supersnelle en stabiele Wi-Fi!  

Ook met het oog op thuiswerken is een krachtige router het kloppend hart van het huis. En die kun jij dus winnen! De nieuwe veelzijdige FRITZ!Box 7530 AX met Wi-Fi 6 is er voor elk huishouden met veel slimme apparaten, die allemaal probleemloos tegelijk gebruikt kunnen worden. Daarnaast biedt de FRITZ!Box 7530 AX de bekende telefonie- en smarthome functies en ondersteunt het Mesh-Wi-Fi. In een notendop: gewoon supersnelle verbinding, geen frustraties over het Wi-Fi-netwerk en dus vrede op aarde!

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2022 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware Info 2022 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*