Hardware Info 2022 Countdown 3 december: win de InWin EXPLORER

27 reacties

De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2022 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag de InWin EXPLORER. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Ruim twee maanden lang, van 7 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 67 kansen om iets te winnen!

3 december: win de InWin EXPLORER

Vandaag maak je kans op de InWin EXPLORER.

Met de InWin EXPLORER kun je alle kanten op. Dit leuke en makkelijke concept laat je van de dit mini ITX-chassis een unieke creatie maken. Het is een bijzondere kast met tien modulaire elementen. Het moederbord wordt aan de onderkant gemonteerd om je alle ruimte te geven in de behuizing voor je koeler en andere zaken. Verder vind je ruimte voor grote videokaarten, met een dikte van maximaal drie slots. Ook kun je 14cm casefans en standaard ATX12V-voedingen er in kwijt. Standaard levert InWin drie Luna AL120 fans mee. 
 Klik hier voor meer informatie.

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2022 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware Info 2022 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0