Hardware Info 2022 Countdown 28 november: win een QNAP TS-251D NAS

17 reacties

De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2022 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een QNAP TS-251D. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Ruim twee maanden lang, van 7 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 67 kansen om iets te winnen!

28 november: win een QNAP TS-251D NAS

Vandaag maak je kans op een QNAP TS-251 NAS.

De TS-251D is de perfecte plek om je data veilig op te slaan. Dit wordt gecombineerd met enorm veel mogelijkheden, waarmee je de beschikking hebt over tal van multimediafuncties en nog veel meer geavanceerde functionaliteit. De TS-251D is uitgerust met een pci-express poort waarmee je de rijke functionaliteit nog meer kunt uitbreiden, bijvoorbeeld met de QNAP QM2-interfacekaart waarmee je makkelijk m.2 ssd’s kunt toevoegen voor caching of snelle opslagcapaciteit en kunt profiteren van 10gigabit-prestaties. De ssd’s kun je ook gebruiken met het slimme Qtier auto-tiering waarmee je veelgebruikte data razendsnel beschikbaar is. De TS-251D beschikt over een Celeron J4025, DDR4 en een gigabit-poort. Dankzij Intel EAS-NI 256bit-hardware encryptie profiteer je van optimale veiligheid van je data. Kijk hier voor meer informatie. 

QNAP TS-251D-4G

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2022 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware Info 2022 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
QNAP TS-251D-4G

QNAP TS-251D-4G

  • 2 bay(s)
  • 2.5 en/of 3.5 inch
  • 1000 Mbit/s

€ 302,95

4 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0