Hardware Info 2022 Countdown 2 december: Win de Silicon Power US70 1TB PCIe SSD

28 reacties

De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2022 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag de Silicon Power US70 1TB PCIe SSD. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Ruim twee maanden lang, van 7 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 67 kansen om iets te winnen!

2 december: win de Silicon Power US70 1TB PCIe SSD

Vandaag maak je kans op de Silicon Power US70 1TB PCIe SSD, winnaar van de Hardware Info Ultimate Award (Sept. 2020)!

De 1TB Silicon Power US70 PCIe Gen 4x4 M.2. SSD biedt…. een opslagcapaciteit van 1000 GB. De drive maakt gebruik van de PCI-Express 4.0 x4 interface. SSD lees-/Schrijfsnelheden tot wel 5000/4400 MB/s. Langdurige prestaties met NVMe 1.3-ondersteuning
Silicon Power US70 M.2 Solid State Disk is met betrouwbaarheid, capaciteit, prestaties en flexibiliteit ontwikkeld als de vier belangrijkste criteria. Het apparaat is een betere oplossing in een notebook-pc en tablet-pc voor een opslagapparaat dat hogere prestaties, lagere latentie en een laag stroomverbruik in een kleine vormfactor biedt. Het kan worden gebruikt in ruwe omgevingen, voldoet aan het PCIe-protocol, er zijn geen extra drivers nodig en het kan worden geconfigureerd als boot of gegevensopslagapparaat.
De US70 heeft een opslagcapaciteit van 1 TB of 2 TB om zijn ongeëvenaarde prestaties goed te benutten. Met 3D NAND-flashgeheugenstacks is de Total Bytes Written (TBW) aanzienlijk verbeterd om gemakkelijk te voldoen aan de veeleisende behoeften van opslagtoepassingen. TBW voor de 1TB-versie is 1800TB en 3600TB voor de 2TB-versie. NVMe 1.3-ondersteuning zorgt voor hogere prestaties, lagere latentie en lager stroomverbruik om het vermogen en de levensduur van deze SSD te maximaliseren.
De US70 ondersteunt SLC-caching en DRAM-cachebuffer om de sequentiële lees-/schrijf- en willekeurige lees-/schrijfprestaties te verbeteren. Het is ontworpen met LDPC-codering (Low Density Parity Check) en een ECC-algoritme om de nauwkeurigheid van de transmissie en de betrouwbaarheid van de gegevenstoegang te garanderen. Met E2E-gegevensbescherming en ondersteuning voor TRIM-opdrachten, beheert de US70 efficiënt herbruikbare ruimte en vermindert de slijtage van de harde schijf aanzienlijk. En alsof dat nog niet genoeg is, maakt onze eigen SMART-software operationele bewaking van de SSD op elk moment mogelijk. Klik hier voor meer informatie

Silicon Power US70 PCIe Gen 4x4 M.2 1TB

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2022 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware Info 2022 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Ultimate Silicon Power US70 PCIe Gen 4x4 M.2 1TB

Silicon Power US70 PCIe Gen 4x4 M.2 1TB

  • 1000 GB
  • 5000 MB/s
  • 4400 MB/s
Niet verkrijgbaar
« Vorig bericht Volgend bericht »
0