Hardware Info 2022 Countdown 4 december: win een Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition

23 reacties

De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2022 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Ruim twee maanden lang, van 7 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 67 kansen om iets te winnen!

4 december: win een Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition

Vandaag maak je kans op een Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition.

In samenwerking met Thrustmaster geeft FlightsimWebshop dit jaar de Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition weg!

Het TCA Boeing Pack bestaat uit een voor flight simulator aangepaste replica van de Boeing 787 Dreamliner Yoke en een op hetzelfde toestel geïnspireerd Throttle Quadrant. Beide producten zijn volledig compatible met Microsoft Flight Simulator op PC en Xbox.
De yoke is revolutionair en beweeg -, dankzij het pendulum systeem - op exact dezelfde wijze als je in een echte Dreamliner zou verwachten. Dit in tegenstelling tot de conventionele flightsim yokes die rond een metalen schaft bewegen.
Het Throttle Quadrant is volledig functioneel en heeft de mogelijkheid om het vermogen van twee motoren te regelen, en daarnaast de speedbrakes of flaps. Klik hier voor meer informatie. 

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2022 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware Info 2022 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*