Gebruikers zijn minder negatief over Battlefield 2042 na update 1 en 2

40 reacties

Battlefield 2042 kwam vorige week uit en de game wist heel wat gebruikers boos te maken, dat was te zien aan het aantal negatieve reacties die gebruikers achterlieten op verschillende platformen. De bugs en glitches in de game en het gemis van enkele componenten die in vorige versies wel aanwezig waren zorgden voor een hoop ontevreden gamers. De game kreeg zoveel slechte reviews dat deze eindigde in de top 10 van slechtst gereviewde games op Steam. 

Gameontwikkelaar DICE heeft de kritiek ter harte genomen en is begonnen met het patchen van de game. Er zijn op dit moment twee updates uitgerold. De eerste update fixte onder andere rubber banding problemen en update 2 maakt wapens accurater en voertuigen zwakker om de balans in de game te verbeteren. 

Veel gebruikers vinden de patches goed genoeg om hun review aan te passen en inmiddels heeft de game er genoeg om niet langer meer in de top 10 slechtst gereviewde games-lijst te zitten. Het is overigens nog steeds geen rozengeur en maneschijn. Met een tevredenheidspercentage van 32 procent heeft de game nog een lange weg te gaan.

Bron: Steam250

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*