Secretlab en Lamborghini werken aan door de sportauto's geïnspireerde gamingstoelen

6 reacties

Gamingstoelmaker Secretlab brengt samen met luxeautomerk Lamborghini in 2022 twee nieuwe gamingstoelen uit, zo laat die eerste in een persbericht weten. De stoelen verkeren vooralsnog in de ontwikkelingsfase en naast het releasejaar is er geen exacte datum of eventuele prijs bekend gemaakt. Er zijn twee verschillende stoelen in de Secretlab-Lamborghini-reeks aangekondigd.

De eerste is de Automobili Lamborghini Edition, een stoel met grijze suéde bekleding en felgroene strepen. Dit is volgens de stoelenmaker een homage aan de felle kleuren van de peperdure sportwagens. De verhoudingen en het fysieke ontwerp komen daarentegen exact overeen met de Titan Evo 2022, die eerder in een eveneens groene Minecraft-uitvoering werd uitgebracht. 

Daarnaast kondigen de twee bedrijven de Automobili Lamborghini Pinnacle Edition aan, welke meer weg heeft van de binnenkant van een Lamborghini. Ook deze stoel is in de basis een Titan Evo 2022, maar dan met een donkere suède-achtige Alcantara-bekleding. Daarnaast rust Secretlab de gamingstoel uit met een koolstofvezelplaat aan de bovenkant.


Afbeeldingen via Secretlab/Lamborghini

Bron: Secretlab

« Vorig bericht Volgend bericht »
0