Microsoft heeft voor kerst een 'lelijke trui' gemaakt met Mijnenveger als thema

18 reacties

Microsoft verkoopt tegenwoordig niet alleen meer software en Surface-hardware, maar ook merch. Voor de kerst heeft het een lelijke trui in kerststijl gemaakt — letterlijk. De trui draagt de naam 'Microsoft Minesweeper Ugly Sweater', waarmee Microsoft hem zelf als lelijk bestempelt.

Zoals de naam ook suggereert heeft de trui het nostalgische, in veel Windows-systemen geïntegreerde spelletje Mijnenveger als thema. Via de Xbox-webshop voor Microsofts handeltje is hij beschikbaar is zes verschillende varianten, variërend van SM tot en met 3XL. Je kunt er dus mensen van bijna alle soorten en maten blij mee maken.

Tijdens de kerstdagen zul je er ongetwijfeld een explosieve indruk mee kunnen maken, maar Microsoft benadrukt wel dat de mijnen geen kwaad kunnen. Het nummer van de explosievenopruimingsdienst hoef je dus niet bij de hand te hebben. Hij wordt ook internationaal geleverd en kost 75 euro. Tweets van mensen met de trui aan kun je vinden onder de hashtag #WindowsUglySweater. Microsoft zal bovendien 100.000 dollar doneren aan AbleGamers, die zich richt op het verbeteren van de speelbaarheid van games voor gehandicapten.

Bron: Xbox

« Vorig bericht Volgend bericht »
0