Nieuwe oortjes voor wie veel vergadert van Logitech, de Zone Wired Earbuds

1 reactie

Logitech heeft vandaag nieuwe oortjes op de markt gebracht. De nieuwe Zone Wired Earbuds zijn een aanvulling op het zakelijke programma van het merk en bedoeld voor kantoor- thuis- en mobiele werkers die veel met vergadersoftware zoals Teams en Zoom werken. Dit is het tweede model in de serie, want eerder al bracht het merk een draadloze variant op de markt. Voor wie liever geen draadloze variant wil gebruiken is er nu deze variant op de markt gekomen.

De Zone Wired Earbuds van Logitech zijn bedoeld voor gebruik in combinatie met moderne apparaten en worden geleverd in een luxe opbergetui. Als je ze uit de doos haalt, dan valt meteen op dat Logitech naast de Earbuds ook drie extra tips heeft meegeleverd om ze te laten passen op je oren. In totaal krijg je vier tips: XS, S, L en M. De een heeft nu eenmaal grotere en de ander kleinere oren. Deze oortjes zijn voorzien van twee microfoons waardoor noise cancelling mogelijk is en ongewenste bijgeluiden voor de mensen die naar je luisteren worden verminderd. 


Ze worden in een luxe etui geleverd.


De oortjes kunnen via jack of usb gekoppeld worden.

De nieuwe oortjes worden via usb-c op je computer aangesloten. Is deze poort bezet of is er geen c-aansluiting voor handen, dan kun je ze via de meegeleverde adapter ook op de vertrouwde a-variant aansluiten. Via de c-aansluiting kun je ze natuurlijk ook aansluiten op de meeste moderne smartphones. Een standaard jackplug is Logitech niet vergeten, je hoeft hiervoor alleen de afstandsbediening van de plug te trekken. De totale kabel is inclusief afstandsbediening ongeveer 1,80 meter lang.


De achterkant is magnetisch.

De nieuwe oortjes van Logitech hebben nog een andere bijzonderheid: de achterkant van de oortjes is magnetisch. Logitech wil hiermee voorkomen dat de kabeltjes in de war komen. In de kabel zit een afstandsbediening waarmee je belletjes met een druk op de knop kunt aannemen, ook kun je muziek starten en stoppen. De derde en laatste functie van de afstandsbediening is het muten van je microfoon. De afstandsbediening is functioneel, al is het wel jammer dat de fabrikant er geen clipje aan heeft gemaakt waarmee je het aan je kleding vast kunt maken.


De afstandsbediening vind je in de kabel.

De afstemming van de oortjes is gericht op de middentonen, dat maakt dat standaard niet de beste oortjes zijn voor muziekliefhebbers. Als je de LogiTune software installeert kun je de geluidsweergave naar je eigen voorkeuren aanpassen via de equalizer van de software.
Via de LogiTune-software kun je ze instellen.

Deze nieuwe oortjes zijn bedoeld voor wie veel aan online vergaderingen deelneemt en dus minder op muziekliefhebbers. De Zone Wired Earbuds komen in het eerste kwartaal van 2022 in de Benelux op de markt en gaan 99 euro kosten. 

Bronnen: Logitech, Logitech productpagina

« Vorig bericht Volgend bericht »
0