Sponsored: Laatste kans! Morgen: Lunchwebinar Logitech: geef je nu op en win mooie Logitech-prijzen

0 reacties

In de IT zijn we gek op modewoorden. Wat dat betreft kun je prima een bingokaart maken met de woorden die regelmatig worden gebruikt. Online vergaderen is de trend van de afgelopen tijd. Het is niet alleen een modeterm, het zorgt ook voor veel uitdagingen. Een ding is zeker: een moderne meeting zal steeds vaker plaatsvinden door zowel mensen die fysiek aanwezig zijn als mensen die hem op afstand bijwonen.

Op 15 december organiseren Hardware Info en Logitech het derde lunchwebinar. Ditmaal staan vergaderruimtes als onderwerp centraal. We gaan het hebben over de beste tools, hacks en slimme tips om meetings vlot te laten verlopen. Daarbij gaan we verder op het punt waar we waren gebleven bij de eerdere webinars, die een focus hadden op de nieuwe Logitech Scribe-whiteboardoplossing en thuiswerkapparatuur. Heb je deze twee webinars gezien, dan mag je de derde in december écht niet missen.

De nieuwe manier van vergaderen, lesgeven en presenteren zorgt voor allerlei uitdagingen. Uitdagingen voor alle toehoorders, maar ook voor de sprekers en de techniek. Gewoontes doorbreken is heel lastig; vergaderingen worden al jaren op een bepaalde manier gehouden. Als de techniek meewerkt, is de overstap naar volledig online in Teams, Zoom of Meet echter relatief eenvoudig.

Kleine en grote ruimtes

Hoofdredacteur Frank Everaardt en Joost Brinkers van Logitech gaan op 15 december om 12:00 uur met elkaar in gesprek over de beste technische oplossingen voor online vergaderingen waar zowel mensen fysiek bij aanwezig zijn, als mensen online van achter een beeldscherm aan meedoen. Bij dit webinar zullen onder andere de Rally-producten van Logitech aan bod komen, zoals de Rally Bar Mini voor kleinere ruimtes, en andere Rally-producten voor grotere omgevingen. Daarnaast biedt Logitech een draagbare oplossing waarmee je iedere ruimte om kunt toveren tot een perfecte vergaderruimte.

Logitech heeft een groot aantal producten in zijn portfolio. Daarmee kun je niet alleen je persoonlijke werkruimte optimaal inrichten om thuis, op kantoor of onderweg te kunnen werken, maar biedt het merk ook een groot aantal producten die specifiek zijn bedoeld voor de inrichting van vergaderruimtes. Dit derde webinar gaat specifiek over dit onderwerp. Joost en Frank zullen ook een aantal demonstraties geven waarmee je de producten nog beter leert kennen.

Hoe maak je het makkelijk?

We gaan onder andere in op het realiseren van de beste audiokwaliteit en uiteraard staan we stil bij de mogelijkheden om het perfecte plaatje te creëren. Ook leer je hoe je het beste met schermen en beeld kunt omgaan, en hoe je ruimtes het beste kunt reserveren. Daarnaast laten we zien hoe je de optimale vergaderruimte ook zonder echte techneuten in de zaal kunt realiseren, zodat ook je niet zo technische collega’s ermee aan de slag kunnen.

Het draait natuurlijk niet allemaal om de hardware. Joost en Frank gaan ook in op de mogelijkheden van Teams en Zoom. Zo leer je eenvoudig hoe je het meeste uit een meeting kunt halen. De lunchwebinars van Hardware Info en Logitech zijn interactief en bedoeld om antwoord te geven op jouw vragen. Daarom kun je nu al je vragen insturen. Nieuwe vragen stellen tijdens het webinar is natuurlijk ook mogelijk.

Geef je op en win!

Geef je nu op via deze link en maak kans op een prachtig prijzenpakket van Logitech:

- Zone Wireless Headset
- Brio
- MX Master 3
- MX Keys

Bron: Logitech

« Vorig bericht Volgend bericht »
0