AZZA kondigt Regis 902 aan, een luxe kubus-kast met argb infinity mirror

7 reacties

Azza heeft een nieuwe kubus-kast uitgebracht, de Regis 902. Deze kast is voorzien van een infinity mirror in combinatie met argb leds. De kast wordt geleverd met een speciale voet waarmee deze op een hoek van 45 graden kan worden geplaatst.

De behuizing is 610 x 481 x 529 mm groot en weegt 12,5 kilogram. De kubus heeft drie panelen van gehard glas en twee van geborsteld aluminium. Er is plaats voor een radiator van 210 mm groot, videokaarten met een maximale grootte van 336 mm horizontaal en 320 mm verticaal. 

Verder heeft de Regis 902 10 pci-beugels en ruimte voor twee 2,5 inch ssd-sloten en één 3,5 inch slot. Daarnaast is er ruimte voor twee 140 mm ventilatoren aan de linker- en rechterzijde van de kast. Aan de achterkant kan één 140 mm ventilator worden geplaatst. Een 280 mm grote radiator kan ook worden geïnstalleerd aan beide kanten van de kast. 

De kast kan overweg met mini-itx, matx en atx- moederborden en heeft daarnaast plek voor een atx-voeding. Qua i/o-poorten is de kubus voorzien van twee usb 3.0-poorten, één usb c-poort en twee jack-aansluitingen. De behuizing is per direct beschikbaar en heeft een adviesprijs van ongeveer 400 USD. Het is nog niet bekend wanneer de behuizing beschikbaar is in de Benelux.

Bron: Azza

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*