Gerucht: iPad Pro wordt draadloos oplaadbaar, iPad Air 5 en iPad 10 op komst

8 reacties

Apple is naar verluidt van plan om in 2022 drie vernieuwde iPads uit te brengen, waaronder een nieuwe iPad Pro met ondersteuning voor draadloos opladen. Het zou voor het eerst zijn dat een iPad draadloos oplaadbaar is. Volgens Bloomberg-journalist Mark Gurman (via MacRumors) gaat er een nieuw design met de nieuwste versie gepaard. Hij schreef in juni op basis van andere bronnen een vergelijkbaar verhaal.

Naast een vernieuwde iPad Pro met ondersteuning voor draadloos opladen zou Apple ook werken aan een verbeterde standaard iPad en een nieuwe iPad Air. Apple brengt al een tijdje jaarlijks een geüpdatete versie van iPad-hardware uit, meestal alleen met kleine veranderingen en uitgerust met een nieuwe iteratie van de Bionic-chipset. Dat er nieuwe iPads uitkomen in 2022, is dus niet zozeer een grote verassing.

Ter invulling van de vermeende iPad 10 en iPad Air 5 in 2022; beide tablets zouden een verbeterde soc krijgen. Verder kwam er eind dit jaar informatie naar buiten over een mogelijke deal voor oled-panelen van Samsung, maar dit zou volgens MacRumors niet meer doorgaan. De iPad Air blijft volgens het medium dus een lcd-paneel gebruiken. Over de standaard iPad zijn vooralsnog geen verdere details bekend.


Dit jaar werden de iPad en iPad Mini uitgerust met respectievelijk de Apple A13 Bionic- en A15 Bionic-soc

Bron: Mark Gurman (via MacRumors)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*