Valve toont verpakking en bewaarcase Steam Deck, eerste leveringen in februari

10 reacties

Valve's eigen handheld gaming-pc, de Steam Deck, werd onlangs uitgesteld. Volgens de originele planning hadden de eerste leveringen van het apparaat deze maand plaats moeten vinden, maar men moet nu wachten tot 2022. Wel hebben de ontwikkelaars alvast laten zien hoe de verpakking en meegeleverde bewaarcase van de Steam Deck eruit gaan zien.

Die deelt Valve nu omdat het team naar eigen zeggen onlangs de design validation-fabricatie van de Steam Deck heeft afgerond, de laatste prototypefase voordat de massaproductie begint. Hierbij wordt ook de verpakking van het eindproduct getest. De extra geproduceerde Steam Decks worden gecontroleerd op fabricagekwaliteit en eventuele fouten, en worden daarna naar gameontwikkelaars gestuurd.

De Steam Deck lijkt in een compacte, kartonnen doos geleverd te gaan worden, die van buiten weinig spannend is. Aan de binnenkant staan allerlei plaatsen en momenten geschreven waarop je je pc-games met het apparaat kan spelen, in verschillende talen — Nederlands lijkt er niet tussen te zitten. Onder een instructiepapiertje zitten de oplader en de Steam Deck, laatstgenoemde nog verpakt in zijn case.

De case die Valve hier laat zien is die voor de Steam Decks van 64 en 256 GB; de duurste uitvoering met 512 GB opslagruimte krijgt een 'exclusieve' andere variant. 

Valve stelt in februari 2022 de eerste Steam Decks naar klanten te versturen. 

Bron: Steam

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*